Sqales logo
Hero featured image

Marketing Stage

Amsterdam, Nederland

Wat krijg je?

 • Leer hoe de social media en marketingactiviteiten gemanaged worden
 • Je krijgt ervaring met het werken als contactpersoon tussen het management en onze marketing agency
 • Het opbouwen van kennis over sales en marketing en leer pakkende teksten schrijven

Wat is vereist?

 • Iemand die creatief is met woorden maar ook oog heeft voor detail
 • Sterk in zijn schoenen staat
 • Goed om kan gaan met verschillende meningen

Beschrijving

Wil je na je studie gaan werken in de marketing? In deze stage ondersteun je Sqales met al haar marketingactiviteiten. We zijn als bedrijf actief op verschillende socials en willen online onze naamsbekendheid laten groeien door kennis te delen en ons aanbod te adverteren. Sqales bestaat uit jonge ambitieuze mensen die samen resultaat willen boeken. Je komt in een dynamische omgeving terecht met like-minded mensen, midden op het Rokin in Amsterdam. Vrijheid, ondernemendheid en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Alles is mogelijk en je hebt enorme vrijheid in het invullen van je eigen dagen. Er is ruimte om te lachen en te ontspannen, maar er moet wel gepresteerd worden; dit heb je helemaal zelf in de hand. Daarnaast is het sociale aspect enorm belangrijk, zeker nu we door corona meer afstand moeten houden. Normaal is er iedere vrijdag een borrel, een moment om samen te ontspannen en plezier te maken. Nu organiseren we pubquizen en digitale sessies om met elkaar in contact te blijven. Geïnteresseerd in deze vacature? Upload jouw cv dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!
company image 1
company image 3
company image 2
company image 14

De voordelen van werken bij Sqales

 • Flexibel

  Een dagje thuis werken of toch liever op kantoor? Geen probleem, het draait vooral om het resultaat. Omdat Sqales erg resultaatgericht is, zijn we vrij flexibel in de manier waarop het werk wordt uitgevoerd.
 • Veel verantwoordelijkheid

  Sqales vertrouwt op jouw kennis en geeft jou al snel veel verantwoordelijkheid. Wij geloven erin dat als iemand gemotiveerd hij of zij gelijk kan meespelen en niet eerst eindeloos hoeft te oefenen.
 • Ontwikkeling

  Binnen Sqales zijn er veel doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak blijven ontwikkelen. De werknemers bij Sqales hebben veel ervaring en kennis vanuit verschillende achtergronden waarvan jij kan leren. Ook werken wij met een online leerplatform waarin je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkelingsdoelen.
 • Resultaat

  Sqales is een start-up en daarom maakt jouw werk extra veel impact! Je bent bij het hele proces betrokken en ziet van het begin tot het einde wat al jouw harde werk heeft opgeleverd. Je ziet snel het resultaat en iedere grote mijlpaal wordt gevierd.